Is Flavio Briatore betrokken bij Bitcoin Up?

Flavio Briatore en BTC omhoog
Verschillende online bronnen hebben onlangs het gerucht verspreid dat de Italiaanse zakenman Flavio Briatore het gebruik van Bitcoin-systemen heeft aanbevolen en beweren dat hij via Bitcoin Pro Up een fortuin heeft verdiend. Na het onderzoek van journalisten werd het duidelijk dat de ondernemer nooit het gebruik van het Bitcoin-systeem had voorgesteld. Zijn naam werd misbruikt om meer mensen aan te trekken.

Gamdom.com – Doe mee aan het gevecht voor $50.000Beginpunten voor alle ingezette Gamdom Coins en kijk hoe ver je het scorebord kunt beklimmen!

Het is het vermelden waard dat Flavio Briatore een succesvol zakenman is en zijn populariteit heeft niets te maken met BTC. Hij staat bekend als manager van de Formule 1 bij Benetton en later bij Renault. Briatore heeft luxe clubs in Costa Smeralda en Versilia.

Bitcoin Up is een geautomatiseerd Bitcoin-handelsplatform dat enorme verdiensten belooft. Het enige wat geadviseerd wordt om te doen is om minstens $250 te investeren om tot $2.500 per dag te verdienen.

Trending:
Buterin’s Tweet stimuleerde de groei van een ander DeFi Token
Het systeem wordt uitgelegd door de website van Bitcoin Up. Volgens deze site handelt de site in crypto activa ten gunste van de belegger die een algoritme toepast. Het algoritme wordt aan de gebruiker verstrekt nadat de storting is gedaan.

Dit klinkt riskant. Bitcoin Up informeert ook dat de app voor 99% geautomatiseerd is. Hoe dan ook, we kunnen er niet zeker van zijn of het echt mogelijk is om te verdienen op dat soort platforms, maar ze zijn behoorlijk populair. In ieder geval denken we dat het beter is om onderzoek te doen en niet te veel geld te investeren op die sites.

Is Flavio Briatore betrokken bij Bitcoin Up?
Nach oben scrollen