DTrack isäntäkoodin ennakkomyynnille

DTrack isäntäkoodin ennakkomyynnille, vaikka DeFi pysyisi juuttuneena valtimoihin
Käyttäjältä Rahul N.

  • DeFi-alustan DTrack isännöi tunnuksen ennakkomyyntiään 5. marraskuuta.
  • Alusta palkitsee käyttäjiä rahallisesti liikunnasta.
  • DeFi on ollut myöhässä.

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram-ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Kuntokeskeinen DeFi-protokolla DTrack isännöi ennakkomyyntiään 5. marraskuuta. Kauppa tapahtuu aikana, jolloin kiinnostus DeFiä kohtaan näyttää olevan liputtavaa, ja sijoittajat Bitcoin Code siirtyvät sen sijaan arvoltaan varastoihin, kuten bitcoin.

DTrack tai DefiTrack on foorumi, joka merkitsee harjoitusta. Projekti on ilmoittanut, että ennakkomyynti käynnistyy 5. marraskuuta. Alusta palkitsee käyttäjiä rahallisesti liikunnasta, mukaan lukien VR-harjoitukset, ja älykellojen integraation tukemisesta, jotka kaikki helpotetaan kaivosohjelman avulla.

Todistus liikunnasta

Hanke ilmoitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, ja kehityspäivitykset eivät olleet juurikaan viime aikoihin asti. Tiimi on kuvannut tehtävänsä haluavansa motivoida ihmisiä käyttämään valuuttaa eli DTrack-tunnusta.

DTrack käyttää tunnusmallissaan ainutlaatuista todistuskäytännön konsensusmekanismia. Algoritmi on älykäs sopimukseen perustuva palkitsemisjärjestelmä, joka tunnistaa käyttäjän sijainnin ja lähettää sen älykkääseen sopimukseen. Se seuraa myös käyttäjän askeleita ja sydämenlyöntejä DTrack-mobiilisovelluksen kautta, ja älykäs sopimus antaa lohkopalkinnon.

Useat DeFi-rahakkeet ovat julkaisseet

viime kuukausien aikana – ja lisää näkyy Uniswapissa päivittäin. Ainutlaatuisista tarjouksistaan ​​ja suhteellisen pidemmästä olemassaolostaan ​​huolimatta DTrack kilpailee kymmenien uusien suunnitelmien kanssa.

Defi-tila on ollut markkinoiden ainoa otsikkovalmistaja, ja sen kasvu on nyt taukoa. DeFi-markkinat olivat erityisen vahvalla kehityspolulla maaliskuussa 2020 tapahtuneen laajemman kryptovaluuttamarkkinoiden kaatumisen jälkeisinä kuukausina. DeFi-sijoittajien kiinnostus saavutti huippunsa syyskuussa, kun Uniswapin kuukausittainen kaupankäyntivolyymi ylitti Coinbase Pron.

DTrack isäntäkoodin ennakkomyynnille
Nach oben scrollen