Crypto whale: Whale Alert bot spårar massiva kryptotransaktioner

En kryptval har gjort en stor BTC-överföring till ett värde av $ 88.000.000, med en annan Ethereum-val som överför 220.726 ETH.

Med digitala tillgångar som slår priset slumpmässigt har kryptovalens aktiviteter på marknaden inte gått obemärkt förbi. Enligt statistiken från CoinMarketCap, Bitcoin, handlar den ledande digitala tillgången för närvarande till cirka 10 434 dollar.

Ethereum har ännu inte planerat att förlita sig på sitt drag eftersom ett dygnet runt-drag har sett den näst största digitala tillgången stiga till ett pris på $ 376. Med värdet på de digitala tillgångarna snabbt uppåt har kryptovalar med högt värde gjort stora drag på marknaden.

Whale Alert rapporterar massiva Bitcoin- och Ethereum-transaktioner

I en rapport om en transaktion som spårades av en Twitter-bot sa Whale Alert att en viss kryptval redan flyttade 8 500 Bitcoin Trader, vilket är värt cirka 88 000 000 dollar på dagens marknad.

Rapporten hävdar att transaktionen härstammar från en plånbok från den berömda kryptobörsen Binance till en plånbok med okänt ursprung. Som om det inte genererade mycket hype i media, sägs en annan val ha gjort en kikande 220 726 Ethereum- transaktion som är värd cirka 82 miljoner dollar. Detta gjordes mellan två plånböcker av okänt ursprung.

Crypto whale flyttar $ 148,7 miljoner Bitcoin på en dag

En titt på valarnas aktiviteter på marknaden De senaste dagarna har visat massiva aktiviteter från deras sida. De senaste dagarna har stora kryptovalar gjort Bitcoin-transaktioner som har uppgått till 14 351, vilket är värt cirka 148,7 miljoner dollar.

Enligt uppdelningen av transaktionsuppgifterna gjordes två av transaktionerna från kryptobörser där en av dem flyttade stashen till OKEx. De flesta kryptovalar använder OKEx-utbyte som ett sätt att sälja ut sina digitala tillgångar eller ändra dem till en stallkoin.

Crypto whale: Whale Alert bot spårar massiva kryptotransaktioner
Nach oben scrollen